Mouzon-Leroux

Familien Mouzon-Leroux har produceret champagne i Verzy siden 1776. Familien ejer i dag 10 hektar og producerer ca. 50.000 flasker årligt.

Sébastien Mouzon valgte i 2008 at begynde omlægningen til biodynamisk produktion, og er en af de få certificerede biodynamiske Grand Cru producenter.

Mouzon-Leroux er blevet optaget i Club Tresors og den første Special Club ligger tålmodigt i kælderen og venter på at udkomme omkring år 2020.

Ud af de flere tusinder winemakers i Champagne er Sébastien kåret som værende i top 20 af de største talenter.

 
L'ativique.jpeg

L´ATAVIQUE RÉSERVE EXTRA BRUT GRAND CRU

Drue: 65% Pinot Noir - 35% Chardonnay

Terroir: Verzy Grand cru - biodynamisk

Blanding: 80% årgang 2012 - 20% Reservé

Vinificering: 75% tåltanke - 25% egetræsfad(6 mån.)Malolaktisk gæring,ingen filtrering

Laring: minimum 3 års lagring på flaske

Dossage: 3 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

 
l'ineffable.jpg

Special Club” Millésime 2012 Brut nature Grand Cru

Drue: Pinot Noir

Terroir: Verzy Grand cru - biodynamisk

Blanding: årgang 2012

Vinificering: 100% egetræsfad (6 mån.) Malolaktisk gæring, ingen filtrering

Laring: 5 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 0 g/L

Flaske: leveres i 0,75L



 
Screen+Shot+2018-04-30+at+11.28.27.jpg

“Soléra L’atavique” Extra Brut Grand Cru

Drue: 60% Pinot Noir / 40% Chardonnay

Terroir: Verzy Grand cru - biodynamisk

Blanding: 50% årgang 2012 - 50% årgang 2011/2010

Vinificering: 100% egetræsfad (6 mån.) Malolaktisk gæring, ingen filtrering

Laring: 5 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 2 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

 
Jonathan Gangoso