Referenser

 
Til vores åbningsreception af vores nye klinik og yogacenter på Bredgade, havde vi brug for at give vores gæster en god oplevelse. Og da jeg havde oplevet Champagne Guru til en anden reception, faldt tankerne straks på dem. Efter aftale og anbefaling af hvilket sortiment der kunne passe, må man sige at Champagne Guru leverede varen på dagen! De kom med den største dedikation til selve vores arrangement , og hvert glas blev skænket med historien om den enkelte Champagnes tilblivelse, smagen, området hvor den stammede fra.
Alt dette uden at vores gæster blev trukket ud i et langt kedeligt foredrag, bare fordi de gerne ville nyde et glas. Det blev leveret præcist, kort, underholdende og ekstremt proffesionelt. Ud over dette blev enkelte gæster også tilbud at prøve champagne sablingens kunst, til stor fornøjelse for de fremmødte. Alt dette til rigtig gode og rimelige priser. Vi kan kun på det varmeste anbefale Champagne Guru hvis et arrangement skal løftes et hak eller to over lunken fadøl og røde pølser med kartoffelsalat (smager nu også ganske fortrinligt)
— Carsten Esmark, CEO @ Drivkraftkbh

Vi på Øresundsbron hade en mycket trevlig kväll hos Champagne Guru. Vi fick smaka 5 sorters Champagne, med god och välpassande mat därtill. André berättade med inlevelse om Champagnen och dess tillverkning och vi hade även god tid till “hygge” mellan varje smakning.
Lokalen på Sundskajen är mycket trevlig och utsikten över Öresund och vår fina bro är underbar.
— Lizette Sjögren, KUNDASSISTENT @ ØRESUNDSBRON

I forbindelse med store arrangementer; reception, bryllup, 40 års fødselsdag mm., har vi med stor fornøjelse benyttet os af Champagne Guru.
De har med stor professionalisme, engagement og kompetance formået at skabe en diskret, men luksuriøs atmosfære omkring deres lækre, specielle vine.
Vi vil til hver en tid anbefale Champagne Guru til alle former for arrangementer af større og mindre karakter.
Udover vores virksomhed, benytter vi os også af Champagne Gurus særlige champagner privat.
— Rikke Hertz, COUNSELING DIRECTOR @ RIKKE HERTZ

Min oplevelse i Champagne Guru’s champagnebar var en udsøgt fornøjelse. En cocktail af passioneret boblende professionalisme til skarpe priser krydret med humor og en hyggelig atmosfære. Kan varmt anbefales!
— Andreas Holm Mattsson, CSO @ Evaxion Biotech