Nominé-Renard

Familien Nominé Renard har igennem mange år produceret champagne i Villevenard. I dag er det winemaker af 5. generation, Simon Nominé, der fører de stolte familietraditioner videre.

Huset ejer omkring 20 hektar land og producerer i omegnen af 120.000 flasker årligt

Nominé-Renard er medlem af Club Tresors og har stolte traditioner for deres Special Club.

Simon Nominé er en visionær winemaker, hos hvem bæredygtighed og arbejdet med at bevare terroir i overensstemmelse med naturen og til fremtidige generationer er essentielt.

Villevenard ligger i den sydligste del af Côte des Blancs, og bliver også kaldt “Petit Côte des Blancs”, det lille område er mest kendt for Chardonnay og det mineralske terroir.

 

SPECIAL CLUB VINTAGE 2011

Drue: 90% Chardonnay - 10% Pinot Noir

Terroir: Villevenard - Etoges

Blanding: årgang 2011

Vinificering: ståltanke - malolaktisk gæring

Laring: minimum 5 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 8 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

 
nominérenard.jpg

BRUT ROSÉ

Drue: 45% Chardonnay - 45% Pinot Meunier - 10% Pinot Noir(red wine)

Terroir: Villevenard - Etoges

Blanding: 75% 2013 - 25% Reservé

Vinificering: ståltanke - malolaktisk gæring

Laring: minimum 3 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 11 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

 
blanc+de+noir.jpeg

BRUT RESERVÉ

Blanc de Noirs

Drue: 100% Pinot Noir

Terroir: Villevenard - Etoges

Blanding: 75% 2013 - 25% Reservé

Vinificering: ståltanke - malolaktisk gæring

Laring: minimum 3 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 8 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

 
nominerenard.jpg

BRUT RESERVÉ

Blanc De Blanc

Drue: 100% Chardonnay

Terroir: Villevenard - Etoges - Cote de Sézanne

Blanding: 65% 2012 - 35% Reservé

Vinificering: ståltanke - malolaktisk gæring

Laring: minimum 4 års lagring på flaske (på bærmen)

Dossage: 9 g/L

Flaske: leveres i 0,75L

Jonathan Gangoso